Paino

Omassa painossamme Oulussa onnistuu niin siirtokuvapainatukset, silkkipainatukset kuin brodeerauksetkin. Ulko- ja sisävaatteiden lisäksi pystymme painattamaan haluamasi kuvan tai viestin myös vaikkapa mukiin tai hiirimattoon.

Monipuoliset painatuspalvelut Oulusta

ProLogon monipuolinen ja moderni paino sijaitsee Oulussa. Omissa tiloissamme pystymme painattamaan haluamasi kuvan tai tekstin yhtä hyvin niin tekstiilituotteisiin kuin vaikkapa mukeihin, kyniin ja muistitikkuihin. Painatukset toteutamme usealla eri menetelmällä, aina tarpeeseen sopivalla tavalla – painojäljen laadun takaa laadukas laitteisto ja vuosien osaaminen.

ProLogon painatuspalvelut lyhyesti:

  • Pienet ja suuret erät nopeasti ja joustavasti
  • Siirtokuva- ja silkkipainatus sekä brodeeraus
  • Painatus onnistuu tekstiilien lisäksi myös esim. mukeihin

Tutustu painomme palveluihin:

Siirtokuvapainatus

Siirtokuvapainatus on monivärisille ja yksityiskohtaisille painatuksille sopiva painatustekniikka, jossa kuva kiinnitetään lämpöprässäyksellä. Juuri kuumuuden avulla muste irtoaa siirtopaperista ja kiinnittyy hyvin. Menetelmän etuna on moniväripainatusten kustannustehokkuus.

Silkkipainatus

Silkkipaino, eli seripaino, on painatusmenetelmä, jossa väri painetaan seulakankaan läpi tuotteen pinnalle. Aikoinaan seulakangas valmistettiin silkistä, mutta nykyään se tehdään usein polyesteristä. Silkkipainetuissa tuotteissa on tarkka värintoisto ja ne ovat kulutuskestävyydeltään ensiluokkaisia.

Brodeeraus

Brodeerauksessa, joka tunnetaan myös konekirjontana, kuvio tikataan kankaaseen koneellisesti – lopputulos on kestävä ja näyttävä. Parhaiten menetelmä toimii päähineissä, takeissa ja kudotuissa materiaaleissa. Brodeerausta pidetään yleisesti tyylikkäimpänä tapana koristella tekstiilit.